yevgeny פורסם אוקטובר 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2014 משפט שוויון וצדק חברתימישהו עשה את הקורס הזה? אני רוצה להרשם ומעניין אותי אם הקורס הזה דורש מעבר לנוכחות.. (ש"ב,מבחן וכו') תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2014 אני לא יודע, אבל אם זה עוזר אז בקורס "משפט העבודה בישראל" (מועבר ע"י אותה מרצה) יש רק נוכחות + מבחן (לפי https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AqEAzCGj3V9MdERfaW11ZlpadkVKYkFzbGpVblQ5TEE), ויכול להיות שזה ככה גם בקורס שציינת. בכל מצב, כמעט בטוח שאין בקורס ש"ב. זאת הפעם הראשונה שהקורס מועבר, אז לשאלתך, אף אחד לא עשה את הקורס.בד"כ בהומניים אפשר לבוא לשיעור הראשון ושם מפרטים אם יש ש"ב/נוכחות/מבחן וכו' (אבל כבר פיספסת). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yevgeny פורסם אוקטובר 20, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2014 תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.