littlerunaway פורסם אוקטובר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 אני מנסה להרכיב מע' לסמטר הקרוב וריצתי לשאול את דעתכם. אני חושבת לקחת: הפעלה, אלגוריתמים 1, אוטומטים ושפות פורמליות, לוגיקה ושפות תכנות. לוגיקה ושפות תכנות אילו קורסים שאני חוזרת עליהם. הפעלה, אלגו' ולוגיקה, אילו הקורסים שאני לוקחת בוודאות. לגבי השאר אני מתלבטת. חשבתי אולי במקום שפות תכנות, לקחת את תכנות מונחה עצמים (עברתי את שפות תכנות, אני רוצה לחזור כדי לשפר ציון), או אולי לוותר על אוטומטים ולקחת משהו אחר.בנוסף אני מקווה להתחיל לעבוד יומיים בשבוע הצעות, עצות, רעיונות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 אם זה שיקול, אז אוטומטים זה קורס קצת טיפה שקל להזניח אותו (כי הש"ב לא חובה, אבל הכרחיים להצלחה במבחן). אז כדאי לקחת אותו אם מתכננים לעקוב במשך כל הסמסטר (הרצאות/תרגולים וש"ב).בסמסטרים עם זקס ההרצאות פחות חשובות כי הספר שלו מכיל אותן בצורה מצוינת (רק צריך לוודא מה בחומר ומה לא), אבל יכול מאוד להיות להיות שזה ככה בכל סמסטר. לגבי תכנות מונחה עצמים, הוא עוסק יותר בתאוריה של שפות OOP (למה בשפת OOP כזאת יש את X ובשפת OOP אחרת אין, איך השפה מממשת את X וכו'). כן לומדים בו קצת לתכנת בשפות עצמן, אבל זה ממש לא העיקר. יש כאלה שזה מעניין אותם יש, ויש כאלה שפחות. הרטובים יכולים להיות קצת מעצבנים (לפעמים מבזבזים זמן על דברים פשוטים בשפות/סביבות עבודה שאת לא מכירה). בשפות תכנות יוסי גיל ירצה עכשיו, שזה אומר הרצאות חובה, וגם שיעורי בית קצת מוזרים שיכולים לקחת הרבה זמן. (למרות שבקורס הזה שיעורי בית הרבה פעמים תלויים במתרגלים)בפעם האחרונה שהוא העביר את הקורס, יש שאמרו שהקורס יותר קשה יחסית לסמסטרים אחרים. (אבל אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על הקביעה הזאת) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 16, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 בסמסטר האחרון כשעשיתי שפות תכנות, דווקא תרגילי הבית לא לקחו הרבה זמן, בגלל זה אני שוקלת לקחת דווקא אותו יחד עם שאר הקורסים שדווקא גוזלים לא מעט זמן לפי מה שהבנתי (הפעלה, אלגו', לוגיקה, למרות שאני חוזרת עליו). אתה אומר שיתכן וזה משתנה עם המתרגלים? השאלה שלי היא לא אם לקחת oop אלא מתי. האם שווה לי בכלל לחזור על שפות תכנות (קיבלתי 75, הבעיה שיש לי הרבה ציונים בטווח הזה והממוצע שלי לא בשמיים בגלל זה). חוץ מזה מועדי ב' של הפעלה ושפות תכנות מתנגשים, ואם אני אקח OOP אז זה מועדי ב' של לוגיקה ו OOP. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 החלק הרטוב משתנה עם המתרגלים; יוסי גיל אחראי לרוב על החלק היבש של הש"ב (אז כנראה שהחלק התכנותי לא יקח לך יותר ממה שלקח אז).אם לחזור על שפות תכנות זאת החלטה שלך, אני לא רואה סיבה שלשפר אותו יתרום יותר מלשפר קורסים אחרים עם ציון דומה (אני לא חושב שמעסיקים מסתכלים עליו בצורה מיוחדת). לגבי ההתנגשויות, בכל אחת מהן יש קורס שאת חוזרת עליו, אז יש סיכוי טוב שיספיק מועד א' ולא תצטרכי מועד ב'.לדעתי שפות תכנות זה קורס שדרושה יותר סבלנות כדי לחזור עליו (במיוחד עם יוסי גיל), לעומת לוגיקה שלחזור עליה זה כמו לחזור על כל קורס מתמטי (כלומר אמור להיות הרבה יותר קל בפעם השניה). אבל אולי זה רק אני. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם אוקטובר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 ההמלצה שלי היא לא לקחת או"פ בכלל. אין שום סיבה לעשות את זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אוקטובר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 שימי לב שבגלל "צוק איתן" ניתן להעביר באופן חד פעמי את ציון ש"ב בכל הקורסים, אולי זה יהווה שיקול מכריע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 18, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 שימי לב שבגלל "צוק איתן" ניתן להעביר באופן חד פעמי את ציון ש"ב בכל הקורסים, אולי זה יהווה שיקול מכריע.אני לא בטוחה שזה כולל גם לא מילואימניקים. אם כן, זה מאוד יעזור לי (אם אני אוכל להעביר את תרגילי הבית של לוגיקה זה יחסוך לי המווון זמן. יהיה נחמד גם להעביר את התרגילים בשפות תכנות ואז אני אוכל רק לשבת בהרצאות ואולי לגשת למבחן בלי לבזבז זמן על תרגילי הבית שוב). יש מצב לאיזה קישור? אני לא זוכרת שזה היה כתוב. בכל מקרה, אני כנראה אוותר על OOP ואקח גנטיקה כללית בשביל להשלים את השרשרת המדעית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 18, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 (נערך) נדמה לי שההטבה היא לכלל הסטודנטים, אבל אני לא בטוח.לא זכור לי שיש קישור מסודר. את אמורה לפנות למזכירות הפקולטה ולבקש שיאשרו לך את זה. יש מקרים כמו אנליזה נומרית שלא אישרו בגלל שהקורס הולך לעבור שינוי גדול בסמסטר הקרוב. בכל מקרה, זה רק לקורסים שהיו אחרי ה-8/7 וגם אפשר להעביר את הש"ב רק לסמסטר חורף הקרוב.(הערה: בלי קשר לצוק איתן, לכל קורס יש מדיניות העברת ציונים משלו. למשל בלוגיקה בחורף האחרון היה אפשר להעביר בתנאים מסוימים, ועכשיו אסור.) סתם שאלה, איזה קורסים עשית בשאר השרשרת? עריכה: ההטבה אכן לכלל הסטודנטים, יש כאן קצת מידע על זה.מספר ציטוטים:מה-6/10: "טיפול בציוני מעקב ועמידה בדרישות הקדם – ייעשה במזכירויות הפקולטות של המקצוע."מה-4/8: "סטודנט יוכל לבקש להעביר את ציוני המעקב (ציוני שיעורי בית, הגשות, ציוני בחן אמצע, וכו') לסמסטר הבא." נערך בתאריך אוקטובר 18, 2014 - על-ידי 602 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 18, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 נדמה לי שההטבה היא לכלל הסטודנטים, אבל אני לא בטוח.לא זכור לי שיש קישור מסודר. את אמורה לפנות למזכירות הפקולטה ולבקש שיאשרו לך את זה. יש מקרים כמו אנליזה נומרית שלא אישרו בגלל שהקורס הולך לעבור שינוי גדול בסמסטר הקרוב. בכל מקרה, זה רק לקורסים שהיו אחרי ה-8/7 וגם אפשר להעביר את הש"ב רק לסמסטר חורף הקרוב.(הערה: בלי קשר לצוק איתן, לכל קורס יש מדיניות העברת ציונים משלו. למשל בלוגיקה בחורף האחרון היה אפשר להעביר בתנאים מסוימים, ועכשיו אסור.) סתם שאלה, איזה קורסים עשית בשאר השרשרת?אז זה בכל מקרה לא עוזר לי. המבחן בלוגיקה היה לפני 8.7. ובסמסטר האחרון היה אפשר להעביר שב רק למי שקיבל 70 ומעלה (קיבלתי 70במועד א ו 55 במועד ב'), אז כנראה אין לי ברירה אלא להגיש הכל שוב.עשיתי ביולוגיה לפני שני סמסטרים ועכשיו אני רוצה לעשות גנטיקה ולסגור עיניין (עשיתי כימיה כללית אי שם בסמסטר הראשון ככה שסך הכל זה משלים לי את המקצועות המדעיים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 18, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 (מדיניות העברת הציונים שקובעת היא זו של הסמסטר שחוזרים בו על הקורס.) עדיין יש סיכוי שיאשרו לך בשפות תכנות.בלוגיקה בחורף הקרוב התרגילים לא יהיו חובה (אבל כן יתנו בונוס של 2.5 נק', וכנראה יעזרו להצליח במבחן). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 18, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 (מדיניות העברת הציונים שקובעת היא זו של הסמסטר שחוזרים בו על הקורס.) עדיין יש סיכוי שיאשרו לך בשפות תכנות.בלוגיקה בחורף הקרוב התרגילים לא יהיו חובה (אבל כן יתנו בונוס של 2.5 נק', וכנראה יעזרו להצליח במבחן).איפה אתה רואה שהתרגילים לא יהיו חובה? אם כבר כתוב דווקא שאי אפשר להעביר ציונים בכלל (אני מדברת על חורף הקרוב)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 18, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 עמוד 2 שורה ראשונה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 18, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 עמוד 2 שורה ראשונה.עמוד 2? עמוד 2 איפה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 18, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 בסילבוס שב-webcourse (חשבתי ששם הסתכלת) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אוקטובר 18, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 בסילבוס שב-webcourse (חשבתי ששם הסתכלת)הסתכלתי רק במסך הראשי, בהודעות. עכשיו אני רואה על מה אתה מדבר. טוב לדעת שזה לא חובה. אגב, אלגוריתמים והפעלה, אני רואה שהם לא מופיעים באתר של מדמ"ח. זה כי עדיין לא פתחו את האתר לקורסים האלה או שהם מופיעים במקום אחר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 18, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2014 עדיין לא פתחו את האתר (כמו בהרבה מהקורסים של מדמ"ח ) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.