Shay פורסם אוקטובר 15, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2014 שלום אני מתחיל ללמוד בשבוע הבא, האם יש אינטרנט אלחוטי חופשי במעונות " עזה " ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 15, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2014 אאל"ט בכל חדר יש ראוטר של הוט (מהירות 12 מגה).בנוסף יש במעונות אזור למידה שקוראים לו גסטר, נשמע לי הגיוני שיהיה שם אינטרנט אלחוטי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אוקטובר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 אכן בכל חדר יש ראוטר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shay פורסם אוקטובר 16, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 תודה על המענה, האם מתחברים לראוטר בחדר בעזרת כבל רשת או אלחוטית באמצעות סיסמא? אם כן, ממי אני מקבל את הסיסמא? תודה מראש :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 16, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 16, 2014 הראוטר זה סתם HOTBOX, אז אין בעיה גם וגם. בכל מקרה כבל רשת זאת לא אופציה נוחה (ואם הראוטר יהיה בצד של השותף שלך, אז בכלל).יש סיסמה, אני מניח שכשתיכנס לחדר ירשמו לך אותה על פתק או משהו כזה (אפשר לשנות אותה אח"כ).(בכל מקרה אני אשלח לך בפרטי את הסיסמה הדיפולטיבית.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
alon2000 פורסם אפריל 24, 2022 דיווח שיתוף פורסם אפריל 24, 2022 ברור חבר בכל חדר יש לך ראוטר והיום גם שיפרו את זה , אין על הטכניון , הכי טוב זה ללמוד בטכניון למי שמעוניין בעתיד ורוד , דיברתי עם הרבה חברים שלא למדו כאן , והם ממש מצטערים על כל דקה של לימודים ! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.