hagitda פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 אם כתוב ששיעור מסתיים בשעה 12 באיזה שעה הוא באמת מסתיים ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 מוזר, שיעורים אמורים לא להתחיל בשעות עגולות אלא בוחצי. איזה שיעור זה? מה שיש בד"כ זה שרשום ששיעור מסתיים ב-12:30, אבל מכיוון ששעה אקדמית זה 50 דקות אז בפועל הוא מסתיים ב-12:20.(יש כמובן מקרים שהמרצה/מתרגל קצת מעכבים את הכיתה מעבר ל-12:20.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
hagitda פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 זה חדוא 1..מתחיל בעשר וחצי עד 12.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 ב-UG רשום עד 12:30.אבל אם באתר הקורס רשום עד 12 אז כנראה שבאמת משחררים אתכם יותר מוקדם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
hagitda פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 ב ug רשום עד 12..במערכת שעות מופיעים שיעורים רצוף במקומות שונים.. השאלה כמה זמן הפסקה יש בין שיעור לשיעור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 שיעורים מתחילים בוחצי ומסתיימים ב-20 (חוץ מכמה יוצאי דופן שמסתיימים לפני), כלומר יש 10 דקות הפסקה.אגב לא מצאתי את החדו"א 1 שאת מדברת עליו, כל קורסי החדו"א 1 שמצאתי נגמרים בוחצי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
hagitda פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 יש לי הרבה שיעורים שמסתיימים בשעה עגולה..החדוא 1 הוא ביום חמישי ... עשר וחצי עד 12.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 נדמה לי שהבנתי מה קורה כאן. את מסתכלת במערכת האישית?כי שם זה מוצג בצורה קצת מבלבלת. אם תלחצי על הקורס עצמו תראי את כל השעות שהוא מועבר בהן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
hagitda פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 הסתכלתי במערכת האישית..לא הבנתי אז איך בדיוק זה עובד... מה באמת השעות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 אני בד"כ לא מסתכל במערכת האישית, אבל שם אם יש לך ריבוע שמתאים למשל לשעה "12:00", הכוונה היא שזה מתחיל מהשעה הזאת ולא נגמר בה (אלא נגמר ב-12:30).אני רגיל להיכנס לדף של הקורס (למשל דרך ה-UG) ולחפש שם את השעה של הקבוצה שאני רוצה ללכת אליה. אגב, הערה קטנה שחשוב שתדעי: (ובגללה לרוב אנשים לא משתמשים בכלל במערכת האישית)בכל קורס, הקבוצות הספציפיות שנרשמת אליהם לא אומרות כלום. כלומר את יכולה ללכת לאיזה מרצה שאת רוצה, ובלי קשר לאיזה מתרגל שאת רוצה (המתרגל לא חייב להיות שייך לקבוצה של המרצה).הש"ב, החומר והמבחן הם אותו דבר לכל הקורס, בלי קשר לקבוצות שהולכים אליהם.בגלל זה עדיף לך לבנות את המערכת באתר כמו http://choicefreak.appspot.com/tech/. פשוט תבחרי מערכת שתהיי בשעות שנוחות לך, ותבחרי מרצים ומתרגלים טובים. (בשבוע-שבועיים הראשונים ללימודים תוכלי להתנסות בכמה מרצים/מתרגלים שונים ורק אז להחליט את מי את מעדיפה.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.