Shay פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 שלום, קיבלתי הודעה ב- T2 מ-UGO (מה זה?) בקשר לזימון אישי לרישום. הכוונה של זה היא שכל מי שרוצה לשנות את מערכת השעות שלו (לבטל ,לשנות או להוסיף מקצועות) צריך להירשם לזה ואז הוא יוכל באמת לבצע את מה שהוא רוצה בתאריכים שרשומים שם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 www.undergraduate.technion.ac.il כל המידע באתר הזה, כולל התאריך לזימון אישי לרישום.אתה מקבל תאריך ושעה שהחל מהם תוכל לבצע שינויים במערכת האישית שלך: להוסיף/להוריד קורסים, לשנות קבוצות תרגול וכו' ללא תשלום נוסף. מעבר לתקופת השינויים אפשר לשנות קורסים אבל בתשלום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shay פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shay פורסם אוקטובר 13, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2014 אם נגיד אני ארצה באמת לשנות מרצים לכמה קורסים וקבוצות תרגול (משהו כמו שבוע אחרי תחילת הלימודים שאני אתנסה במרצים ומתרגלים שונים) אז כדאי באמת לשנות ולעדכן ל"מערכת הנוכחית והעדכנית" שלי או שפשוט להשאיר את זה כמו שזה כרגע? (נרשמתי לכל הקורסים שצריך בסמסטר הקרוב לפי המערכת המומלצת, והבנתי שלא חייבים ללכת למרצים ולמתרגלים שנרשמתי אליהם..) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אוקטובר 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2014 אין טעם לשנות(אולי ממש ממש ממש ממש קצת,יש סיכוי קלוש שתהיה איזה הרצאה ממש עמוסה ויבקשו שכל אחד יהיה בקבוצה שלו,וגם תוכל להגיש את התרגילים בתא של התרגול שאתה הולך אליו, לא שזה אמור לשנות משהו) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.