Shlomit פורסם אוקטובר 8, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2014 היי :)שתי שאלות :1. אני במעונות קנדה ומתחילים לקבל מפתחות ביום ראשון הקרוב. האם מקבלים את המפתחות בצורה רנדומלית או שזה קבוע מראש איזה חדר אהיה באיזו דירה ומי יהיו השותפים שלי? במילים אחרות האם זה משמעותי אם אגיע בסוף תקופת החלוקה או בהתחלה?2. האם מישהו יכול לקחת בשבילי את המפתחות או שאני חייבת להגיע בעצמי לשם? עכשיו חג ושבת ואין מוקד שאליו אני יכולה להתקשר לשאול אז אם מישהו מכם יודע את התשובה אשמח :) שלומית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shay פורסם אוקטובר 8, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2014 שלומית, זה הסמסטר הראשון שלך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shlomit פורסם אוקטובר 8, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2014 כן זה משנה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם אוקטובר 8, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2014 השיבוצים נעשים מראש זה לא כל הקודם זוכה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GK1 פורסם אוקטובר 8, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2014 (נערך) בשנה הראשונה שלי היה כדאי להגיע מוקדם כי השיבוצים נעשו במקום והיה תור ענקי, אבל זה היה במעונות עזה ויכול מאוד להיות שהמצב בקנדה שונה. בכל מקרה זה לא אומר שמי שיגיע מוקדם בטוח יקבל חדרים טובים יותר ממי שיגיע מאוחר.בשאר השנים הייתי באמריקה ושם השיבוצים נעשו מראש (כולל החדר הספציפי) ולכן זה לא משנה מתי הייתי מגיע. לגבי שותפים, בשנים 2+ יש בחירה, בשנה ראשונה אני חושב שאין. אם לא תהיי מרוצה מהשותפים תמיד תוכלי להתלונן למשרד המעונות והם ינסו לסדר לך אלטרנטיבה. (אלא אם כן הכוונה שלך הייתה שאת רוצה להיות עם חברות, ואז אני לא יודע אם יאפשרו את זה.) אם לא תקבלי תשובה כאן, תוכלי להתקשר למשרד המעונות ביום ראשון (כנראה שלא תפסידי כלום אם לא תגיעי מיד עם תחילת החלוקה).אם תחליטי לעשות את זה, אשמח אם תפרסמי כאן את התשובות שתקבלי. נערך בתאריך אוקטובר 8, 2014 - על-ידי GK1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shay פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 אני גם מתחיל ללמוד בסמסטר חורף (שנה ראשונה -עתודאי) וקיבלתי את מעונות רבקין (עזה). איך קיבלת את מעונות קנדה ?? (הבנתי שבשנה הראשונה כמעט כולם מקבלים את מעונות רבקין...) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shlomit פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 Gk1 תודה על התשובה! מה לגבי האם מישהו יכול לקחת בשבילי את המפתח? מישהו יודע לענות על זה? Shay - אני שמעתי שעתודאים בוודאות מקבלים עזה, ולא חושבת שיש איך לערער על זה.. זה או לעבור לדירה או להישאר בעזה. חשבתי שגם אני אקבל עזה אבל הופתעתי לגלות שקיבלתי קנדה, לא באמת עשיתי משהו כדי לקבל קנדה.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shay פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 הבנתי, שיהיה בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shlomit פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 תודה גם לך :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shlomit פורסם אוקטובר 9, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 שומנינה - את יודעת בוודאות שהשיבוצים לקנדה נעשים מראש ולא כמו לעזה במקום (כמו שgk1 סיפר) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 השיבוצים נעשים מראש לכל המעונות (מסתבר חוץ מעזה), בסנאט למשל כן כדאי לבוא מוקדם כי יש 2 בחדר אז מקבלים שיבוץ לחדר וכל אחד בוחר מיטה, בקנדה לעומת זאת החדרים הם לבד אז זה לא רלוונטי.אם אני לא טועה את יכולה לבוא ב12-14/10 או ב19-20/10 לקחת מפתח לדירה (כל המידע באתר מעונות), ואז אפשר להגיע בסופ"ש עם רכב לשים דברים בדירה. יש תקופה של מעברים בין המעונות כך שאם לא תהיו מרוצים מהשיבוץ שלכם תוכלו להגיש בקשה לעבור והרבה פעמים הבקשות האלה מאושרות. אני מכירה מישהי שבשנה הראשונה שלה קיבלה סנאט וביקשה לעבור למזרח חדש ואישרו לה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 אני גם בהתחלה קיבלתי עזה, וביקשתי לעבור לנווה אמריקה ואישרו לי, זה לא חקוק באבן (זה בעיקר תלוי בחדרים שנשארים אחרי שהחדרים משובצים, הרבה פעמים לא הכל משובץ, או שמישהו עוזב, או יש משהו אחר, ומשתחרר חדר, כמובן שגם מסיבות שיבוצים גם יכול להיות שמישהו בהתחלה יקבל חדר לא בעזה, אם יוצא שבעזה חסר מקום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GK1 פורסם אוקטובר 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2014 אני גם מתחיל ללמוד בסמסטר חורף (שנה ראשונה -עתודאי) וקיבלתי את מעונות רבקין (עזה). איך קיבלת את מעונות קנדה ?? (הבנתי שבשנה הראשונה כמעט כולם מקבלים את מעונות רבקין...)אני מהמר על כך שזה כי עתודאים נרשמים מאוחר, ולא בגלל סיבות אחרות.הבנתי שבעזה בד"כ שמים עתודאים באותו ביתן, אם זה עוזר לך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shlomit פורסם אוקטובר 15, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2014 אז אני מעדכנת שבקנדה הכל משובץ מראש כולל חדר בתוך הדירה וקיבלתי אחלה של דירה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם אוקטובר 15, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2014 Welcome ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.