Shtota פורסם נובמבר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 9, 2012 A SINGLE MAN soundtrack - and just like that זה מנגינה משם. הסאונדטרק כולו פשוט אדיר. ראיתי אותו לאחרונה שוב, ונראה לי שהוא בין הסרטים הכי אהובים עלי עכשיו - מקום ראשון בין סרטי גייז בטוח. השחקנים נהדרים, בלי לדבר על חתיכות וזה. לא מובן לי איך הוא לא קיבל אוסקר(היה מועמד אאל"ט). קרוב למושלם. :oops: אני רוצה להשיג ת'ספר עכשיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Blip_Blop פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 "this video is unavailable" :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם פברואר 27, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 יויוטבים מתים בדיוק כמו בני אדם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מרץ 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 2, 2013 לא כזה התחברתי לסרט הזה ... הוא יותר מידי מלנכולי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2013 אין כזה דבר סרט יותר מדי מלנכולי :דרימי:, יש כזה דבר צופה לא מספיק רגיש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מרץ 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2013 אני אוהב סיפורים עם סוף שמח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Blip_Blop פורסם מרץ 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 באמא שלי אם אני רואה עוד סרט גייז מדכא אני מתאבד, גם ככה אנחנו יודעים שהעולם חרא, אז למה לא לתת לנו לחלום שכן יהיה סוף טוב (שלא כולל אוחצ'ות)?! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 אבל אבל זה בכלל לא מדכה. מלנכולי - כן, מדכה - לא! הוא מת מוות ממש יפה. הלוואי על כולם כזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.