Maor. פורסם ספטמבר 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 22, 2014 שלום, אני סטודנט חדש להנדסת חשמל ואני מתלבט אילו מקצועות להוסיף למערכת של הסמסטר הראשון:הוספתי את מקצועות החובה לפי התכנית המומלצת, ויש המלצה בהערות להוסיף את הקורס "מבוא למדעי המחשב ח" למי שיש רקע במחשבים, והמלצה להוסיף את הקורס "פרוייקט מבוא בהנדסת חשמל".לגבי "מבוא למדעי המחשב ח", הקורס מופיע ברשימת החובה (לפי המומלצת - בסמסטר שני),האם בסמסטר הראשון יש קורס שמקנה רקע מתאים במחשבים? כי אם הקורס חובה, מה ההבדל אם אני יקח אותו כבר בסמסטר הראשון ?לגבי "פרוייקט מבוא בהנדסת חשמל" - יש לו דרישות קדם ל"מערכות ספרתיות", לא הבנתי למה הוא מופיע כהמלצה לסמסטר ראשון?האם מלבד מקצועות חובה בסמסטר הראשון כדאי/צריך לקחת גם מקצועות העשרה ו/או בחירה ?תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ספטמבר 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 22, 2014 ממליצים לקחת מבוא למדמ"ח רק כדי להוריד מהעומס של סמסטר שני (כמובן שזה יוסיף לעומס של סמסטר ראשון. למרות שאם יש רקע במחשבים הקורס נהיה די קל). הקורס עצמו לא נשען על שום דבר שמלמדים בסמסטר ראשון.בקשר לפרויקטון, אני מניח שהם יודעים על מה הם מדברים אם הם ממליצים עליו לסמסטר ראשון. בכל מקרה בקטלוג ממליצים לקחת אותו גם בסמסטר הראשון וגם בשני (למי שלא לקח בראשון), אז מקסימום תיקח סמסטר הבא. אם אתה רוצה להיות בטוח אז פשוט תברר איכשהו האם באמת צריך את ספרתיות לקורס (מייל לסגל הקורס/לשאול בשיעור הראשון וכו'). לגבי מקצועות העשרה, לא הייתי מוסיף לסמסטר ראשון, במיוחד אם אתה מתכנן לקחת גם מבוא למדמ"ח ואת פרויקט המבוא.מקסימום איזה קורס ספורט, אם תראה במקרה שיש מקום פנוי במשהו נחמד (לרוב אין). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Maor. פורסם ספטמבר 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 22, 2014 תודה על התגובה :)לפי תיאור קורס הפרויקטון במודל, מסתבר שהקורס מיועד לסטודנטים בסמסטר שני.לגבי מבוא למדמ"ח,האם ניתן להירשם, ובמידה שזה מרגיש עמוס מדי, לבטל במהלך הסמסטר ולהירשם סמסטר הבא? מאיזה שלב כדאי להתחיל לקחת קורסי העשרה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ספטמבר 22, 2014 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 22, 2014 בקשר לפרויקטון, בקטלוג של שנה שעברה הוא היה מומלץ בסמסטר שני, ועכשיו גם בראשון. אז אולי בכל זאת הוא מתאים לסמסטר ראשון למרות מה שרשום. (למרות שאני לא רואה סיבה למהר לעשות אותו. הדבר היחיד שיכול לקרות הוא שאיכשהו יהיה לך סמסטר הבא משהו במערכת שאי אפשר להזיז והוא יפול על הפרויקטון. הסיכוי לזה לא כזה גדול, וגם ככה זה לא קורס חובה לפי מה שהבנתי.) כן, אתה יכול לבטל כל קורס עד תאריך מסוים (לפעמים בתשלום לא גדול), יש בעמוד הראשי ב-UG את המועדים.אתה יכול גם לא לגשת למבחן ואז הקורס לא ייכנס לממוצע, אבל ממוצע ההצלחות ייפגע (אאל"ט). בהנחה שלא נכשלת בקורסים, ממוצע ההצלחות לא משפיע על כלום. אתה כבר תראה מתי נוח להתחיל לקחת קורסי העשרה, זה לא ממש משנה מתי. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Maor. פורסם ספטמבר 22, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 22, 2014 שוב תודה :) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.