Yes פורסם אוגוסט 25, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 25, 2014 בגלל שלמדתי במכינה (של הטכניון) התקבלתי מאוחר ועכשיו כבר ההרשמה למעונות הסתיימה. פניתי למשרד המעונות בבקשה להתחשבות, והם פשוט אמרו לי שזה לא אפשרי וזהו, פחות או יותר.הסברתי להם את המצב, שאין לי שום אפשרות אחרת מכל הבחינות - אני גר רחוק מאוד, אין משפחה בסביבה ולא אוכל לממן שכר דירה באזור. למי בכל זאת אפשר לפנות והאם זה באמת כזה סופי-סופי שאני לא יכול לעשות כלום?מהניסיון שלי בתקופה שלמדתי במכינה וגרתי במעונות, הם מאוד לא מסודרים וכמעט תמיד יש מקומות פנויים. אני ממש אשמח לכל עצה ועזרה... :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוגוסט 25, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 25, 2014 אני לא יודע למי אפשר לפנות, אבל אולי אתה יכול לנסות לעקוב אחרי השלבים של מי שנרשם וקיבל תשובה שלילית למעונות (טופס ערעור, פגישה אישית עם הדיקן וכו'. זה מפורט באתר של המעונות). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Yes פורסם אוגוסט 26, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 26, 2014 אני לא יכול להגיש ערעור, אבל דיקן זאת אולי אפשרות שאנסה כמוצא אחרון. בינתיים אני מחליף מיילים עם רישום וקבלה, ואני המום מכמה שהם לא מנסים ללכת לקראתי. זאת אומרת, אני מאמין להם כשהם אומרים שאני לא היחיד, אבל התגובה כל כך לקונית/קרה/לא מתחשבת.איך זה הגיוני שלא שומרים מקומות בכלל לתלמידי המכינה, אם יודעים שהם מתקבלים מאוחר? זה חדש להם? אני בין הראשונים שהתקבלו מהמכינה לטכניון. ישר בלי מועדי ב' ואיך ששלחו את הציונים ממועדי א' הודיעו לי על קבלה. זאת אומרת שכל תלמידי המכינה נמצאים בבעיה. ממש מכעיס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.