דפנה פורסם אוגוסט 23, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 23, 2014 למישהו יש המלצות לסרטוני הסבר בעברית לביוטכנולוגיה מולקולרית או הרצאות וכדומה... תודה מראש :icon_wave: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
blu פורסם אוגוסט 23, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 23, 2014 ביולוגיה מולקולרית או ביוטכנולוגיה? אניווי, יש את ההרצאות של ביולוגיה מולקולרית בשרת הוידאו https://video.technion.ac.il/AUTH/?login=1&redirect_to=/Courses/Molecular_Biology.html ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
דפנה פורסם אוגוסט 23, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 23, 2014 יש עוד משהו חוץ מזה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
blu פורסם אוגוסט 23, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 23, 2014 חיפשתי ביוטיוב, יש פה פלייליסט עם סרטונים עם כתוביות בעברית מקסימום אפשר לחזור למקורות ;) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
4972 פורסם אוגוסט 24, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 24, 2014 שלום,אני לא סטודנט מהטכניון.... יש מצב שתעביר לי את הסיסמא שלך כדי שאוכל גם אני לצפות בשרת הוידאו בביו. מולקולרית?הלוואי שתסכים... :icon_flower: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.