מעבר לתוכן

שאלת מערכת (מדמח+חשמל)

הודעות מומלצות

אני בסמסטר 3 במדעי המחשב והחלטתי עכשיו לשנות את המומלצת למערכת של ה.מחשבים, והמערכת יוצא בערך ככה:

1. את"מ (לשפר מעובר בקושי ).

2. קומבי (שיפור אחרי נכשל).

כל אלה פעם ראשונה:

3. מרוכבות והתמרות

4. פיזיקה 1מ

5.  מד"ר ת.

6. תכן לוגי מדמ"ח.

7.אולי ? אלגברה מודרנית.

יש 7 מקצועות וזה קצת יותר מדי, לכן חשבתי להוריד אולי מודרנית כי זה לא קדם, אבל מצד שני כל המקצועות כאן לא כל כך עמוסים..

במומלצת המקורית של סמסטר 3 יש הרבה הרבה יותר עומס (מבני נתונים, הסתברות פיזיקה 2 ממ לבד נראה לי יותר עמוסים מהכל פה).

אם נשווה לסמסטר 2, מת"מ וחדוא 2 ת לקחו לי את כל הזמן, אז האם כדאי להשאיר מודרנית ?

כל טיפ יתקבל בברכה  :joy:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בהרבה מקרים להוסיף עוד קורס לא חוסך זמן אלא להיפך (כי המערכת עמוסה מידי ואז חוזרים על קורסים גם בסמסטר הבא)

הייתי ממליצה לך לא להוסיף מודרנית

(עשיתי רק את הקורסים 3,4,5 ודעתי על הקורסים האחרים מבוססת בעיקר על מה ש Zodiack מספר)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי אתה מסוגל להוסיף מודרנית אם זה מסתדר לך מבחינת לוח המבחנים.

מד"ר ותכן הם קורסי בדיחה שלא לוקחים כמעט זמן במהלך הסמסטר.

את"ם - בגלל שאתה חוזר עליו אתה אמור לדעת אותו לפחות ברמה סבירה וש.ב לא אמורים לגזול ממך יותר מיום לכל אחד.

מודרנית- קורס שאתה יכול לעשות את הש.ב שלו ביום יחד עם תכן ומד"ר.

הבעיה העיקרית במערכת היא פיזיקה 1מ שלוקח זמן, מרוכבות והתמרות שלוקח פחות זמן אבל זה קורס יחסית עמוס (אני חושב שזה יהיה הקורס העמוס ביותר שלך מבחינת נקודות בסמסטר הזה).

בנוסף- הווילד קארד שלנו כאן הוא קומבי.

זה קורס שחייבים להשקיע בו יפה במהלך כל הסמסטר אחרת לא עוברים את המבחנים שלו.

אם אתה רוצה את עצמך עובד קצת פחות ממה שעבדת בסמסטר 2 (ואני מדגיש- רק קצת פחות) אז זה אפשרי לקחת את זה.

אחרת - ותר על מודרנית ולך על המערכת הזו בלי הקורס הזה (הוא גם לא קדם לכלום וגם אפשר לדחוף אותו מתי שרוצים).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...