אלכסנדר פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 ניסיון לסקר אקטואלי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shirbi פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 אריה דרעי גם רץ, לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 יש מצב. אני אאבד את האמונה באנושות אם הוא ייכנס לכנסת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 מה הסיבה האמיתית להקדמת הבחירות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 מה הסיבה האמיתית להקדמת הבחירות? עכשיו זה התקציב. מצד אחד ביבי לא רוצה להכינס לשנת בחירות עם תקציב מלא קיצוצים ומצד שני חברי הקואליציה ימררו לו את החיים כדי להעביר תקציב כלשהו. עדיף בחירות ואז להעביר כל תקציב שיתחשק לו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורטל:-) פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 אם הוא ינסה להעביר תקציב עכשיו בלי ללכת לבחירות אין לו סיכוי לעוד קדנציה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 תודה אלכסנדר, יש בזה היגיון אבל זה לא נשמע כמו תירוץ? אין איזה מתחרה שהוא מפחד ממנו או מלחמה שהוא רוצה להתחיל אחרי הבחירות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 רק פתחו ת'פורום, וכבר ימין קיצוני השתלט על האגף הפוליטי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 רק פתחו ת'פורום, וכבר ימין קיצוני השתלט על האגף הפוליטי אנחנו כובשים את הפורום. לך תתלונן לשלום עכשיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lord Bodom פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 כולם גרועים. אני מתלבט בין הליכוד לבין ישראל ביתנו, כ-least of all evils. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silverlining פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 בנתיים אני בהתלבטות בין מרצ לעבודה אני אחשוב על זה יותר ברצינות אחרי הבחירות בארהב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 כולם גרועים. אני מתלבט בין הליכוד לבין ישראל ביתנו, כ-least of all evils. כנ"ל, רק תוסיף להתלבטות את הימין הדתי. מצד אחד, ליכוד כנראה יהיה מפלגה הכי גדולה ואני חושב שעדיף שתי מפלגות גדולות מאשר 10 בינוניות/קטנות. מצד שני הוא שוב יתחבר לאיזה שמאלני כמו ברק ובמקום ממשלת ימין נקבל סלט לא ברור. מצד שלישי, ליברמן כבר הלך פעם לממשלה עם קדימה. מצד רביעי, אני לא דתי ולכן הצבעה לאיחוד הלאומי תהיה לי קצת מוזרה. בסוף כנראה אלך על ליכוד, אבל באמת שזה יהיה least of all evils. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אלכסנדר, למה מפריע לך להצביע בזרם הדתי לאומי? אני אישית חושב שזה הזרם הכי ערכי [הרבה ערכים] בחברה הישראלית. ילדים שגדלים בחינוך החילוני לא מקבלים שום ערכים מלבד "אני מרכז היקום". [רואים את זה דיי טוב גם בצה"ל] פשוט קצת מוזר לי להצביע למפלגה דתית, אפילו שאני בהחלט מכבד אותה ואת האנשים שהיא מייצגת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 איך אפשר להצביע למפלגה דתית? רק ליכוד. למרות שגם ביבי ימכור אותנו לדתיים כמו שעשה כבר בעבר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 איך אפשר להצביע למפלגה דתית? רק ליכוד. למרות שגם ביבי ימכור אותנו לדתיים כמו שעשה כבר בעבר. מה הבעיה? יכול להיות שאתה לא יודע להבדיל בין דתיים לחרידים!? יודע טוב מאוד. מבחינתי אין שום הבדל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שלוש סיבות? אסתפק באחת, הפרדת דת ומדינה, סלע מחלוקת מספיק גדול בשבילך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שלוש סיבות? אסתפק באחת, הפרדת דת ומדינה, סלע מחלוקת מספיק גדול בשבילך? 1. כלומר אתה נגד מדינת ישראל כמדינה יהודית? 2. זה כזה קשה לחשוב על 3 סיבות? [או שאתה מאלה שסתם זורק דעות לאוויר?] כן. לא קשה בכלל, אתן לך אפילו יותר אם תבקש יפה. פשוט חשבתי שכל אדם עם ראש על הכתפיים יוכל להבין לבד את עומק התהום בין מפלגה דתית לבין אדם המתנגד למדינת ישראל כיהודית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shirbi פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אם אתה למשל בעד נישואים וגירושים אזרחיים וקבורה אזרחית ותחבורה ציבורית בשבת ונגד תקציבים לישיבות - כיצד תוכל להצביע בעד מפלגה דתית שתעשה ככל יכולתה כדי לחסום קידום מטרות אלו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אל תבלבל בין זרם לבין מפלגה. הציונות הדתית היא בהחלט ערכית, אבל הפוליטיקאים שמייצגים אותה לא שונים בהרבה מפוליטיקאים אחרים (אורי אורבך הוא דווקא משב רוח מרענן, אבל תראה את הפוטש שניסו לעשות לו). בכל מקרה הסקר הזה חסר משמעות בלי מפלגת המרכז החדשה של רמון, בהנחה שהם ישאירו את הג'יפה בקדימה ויקחו אנשים נטולי רבב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 שלוש סיבות? אסתפק באחת, הפרדת דת ומדינה, סלע מחלוקת מספיק גדול בשבילך? 1. כלומר אתה נגד מדינת ישראל כמדינה יהודית? 2. זה כזה קשה לחשוב על 3 סיבות? [או שאתה מאלה שסתם זורק דעות לאוויר?] כן. לא קשה בכלל, אתן לך אפילו יותר אם תבקש יפה. פשוט חשבתי שכל אדם עם ראש על הכתפיים יוכל להבין לבד את עומק התהום בין מפלגה דתית לבין אדם המתנגד למדינת ישראל כיהודית. אז אני מבקש יפה: בבקשה תן לי 3 סיבות. אשמח גם שתסביר איך מה שאתה אומר בא לידי ביטוי בשטח, בלי להשתמש בקלישאות. 3 סיבות: הפרדת דת ומדינה. תמיכה בהתנחלויות. מדניות סוציאל-דמוקרטית. אלה שלושה סעיפים גדולים בהחלט, ובכל אחד מסתתרות עוד עשרות של סיבות למה אני לא מצביע למפלגה דתית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 :evil: פשוט הייתה יכול להגיד לי שאתה שמאלני, אז אפילו לא הייתי מבקש ממך 3 סיבות...=) אגב, אני לא דתי. כאן בדיוק הנקודה, אני לא. רחוק מזה. רחוק מאוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silverlining פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 אלכסנדר, למה מפריע לך להצביע בזרם הדתי לאומי? אני אישית חושב שזה הזרם הכי ערכי [הרבה ערכים] בחברה הישראלית. ילדים שגדלים בחינוך החילוני לא מקבלים שום ערכים מלבד "אני מרכז היקום". [רואים את זה דיי טוב גם בצה"ל] הם סבבה.... כל עוד את/ה סטרייט ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
GIR פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 מי שבחר ביאיר לפיד מוכן להסביר למה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 מי שבחר ביאיר לפיד מוכן להסביר למה? כי הוא הכי פחות גרוע מהאלטרנטיבות. האג'נדה המוצהרת שלו היא לפעול לטובת הציבור שאני משתייך לו, והוא לפחות חדש ולא שייך למערכת המסואבת כבר. הייתי בוחר במפלגת אור אבל אני לא מאמין בסיכויים שלה לעבור את אחוז החסימה (ולראייה היא אפילו לא בסקר הזה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 מי שבחר ביאיר לפיד מוכן להסביר למה? הוא שחקן חדש על הבמה הפולטית, מלא כוונות טובות. חתיך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 החל מ-2003 יש לאנשים שלא יודעים למי להצביע את הנטיה להצביע לכל מיני מפלגות רייטינג - ב-2003 זה היה שינוי, ב-2006 גימלאים, ב-2009 קדימה. הפעם זה יתחלק בין לפיד, רמון, אירה דרעי ועוד כל מיני מפלגות מרכז (שם יפה למפלגות שאין להן מצע ברור או שהמצע שלהן הוא פופוליסטי ובלתי ישים). אני בעד הרבה מפלגות המרכז, שיחלקו ביניהן את מה שנשאר מקדימה. נ.ב. סיריוסלי, רמון מקים מפלגה? עבריין מין מורשע רוצה לחזור לכנסת ויהיו מי שיצביעו לו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Daniel פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 החל מ-2003 יש לאנשים שלא יודעים למי להצביע את הנטיה להצביע לכל מיני מפלגות רייטינג - ב-2003 זה היה שינוי, ב-2006 גימלאים, ב-2009 קדימה. הפעם זה יתחלק בין לפיד, רמון, אירה דרעי ועוד כל מיני מפלגות מרכז (שם יפה למפלגות שאין להן מצע ברור או שהמצע שלהן הוא פופוליסטי ובלתי ישים). אני בעד הרבה מפלגות המרכז, שיחלקו ביניהן את מה שנשאר מקדימה. נ.ב. סיריוסלי, רמון מקים מפלגה? עבריין מין מורשע רוצה לחזור לכנסת ויהיו מי שיצביעו לו? גם אולמרט מתכוון לחזור ולא חסר טיפשים שיצביעו לו. כל מפלגות ה"מרכז" האלה הן חסרות תוכן ובשר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
hisbrother פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 מפלגת עצמאות לא מופיעה בסקר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 9, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 מפלגת עצמאות לא מופיעה בסקר זה בסדר, היא גם לא תופיע בכנסת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shirbi פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2012 אז זהו. זה נהיה רלוונטי. הולכים לבחירות תוך 3-4 חודשים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לירי פורסם פברואר 11, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 11, 2015 חד"ש היא לא מפלגה ערבית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם פברואר 12, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 12, 2015 חד"ש היא לא מפלגה ערבית. ככה חוזרים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם פברואר 12, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 12, 2015 כרגע חד"ש רצה עם המפלגות הערביות, אז זה לא ממש משנה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם פברואר 13, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 13, 2015 אומג, איזו הקפצה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לירי פורסם פברואר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2015 חד"ש היא לא מפלגה ערבית. ככה חוזרים?(:יש לי ראיון לדוקטורט עוד כמה ימים.באתי לשאוב השראה מאנשים חכמים.ואתה מכיר אותי,לא אוהבת לעשות רעש(:מה שלומך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם פברואר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2015 אני בסדר. דוקטורט בשמאלנות בעבודה סוציאלית או משהו דומה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לירי פורסם פברואר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2015 קרוב.פסיכולוגיה של הילד.אני זוכרת שאתה ימני.אבל אני זוכרת שגם חיבבתי אותך.אז לא ביבי,נכון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
el ingeniero פורסם פברואר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2015 יש אלטרנטיבה אחרת לראש ממשלה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם פברואר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2015 קרוב.פסיכולוגיה של הילד.אני זוכרת שאתה ימני.אבל אני זוכרת שגם חיבבתי אותך.אז לא ביבי,נכון? לא. כנראה שגם לא בנט. נכון שהיה שווה לחזור? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לירי פורסם פברואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 15, 2015 ליברמן?! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם פברואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 15, 2015 נייט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.