מעבר לתוכן

שאלה לגבי מעבדה ראשונה בפיסיקה 2ח

הודעות מומלצות

שלום,

הייתה לי מעבדה ראשונה.. שבה "הכרנו" את האוצילוסקופ. בקושי הצלחנו להבין משהו כי ההסברים בתדריך מעבדה לא מובנים בעליל, וגם המדריך לא שש במיוחד להסביר לצוות שלנו והיה יותר עם צוותים אחרים. התחושה הייתה בלבול מוחלט ולא הספקנו לעשות כ-ל-ו-ם.. פשוט כלום.

עד כמה המעבדה הראשונה קריטית? והאם ניתן להבין את השימוש בציוד תוך כדי המעבדות הבאות? והאם יש אולי אפשרות להגיע להתנסות לבד בציוד המעבדה כי המדריך במילא לא עוזר?

וכן יש לי פה ביקורת כלפי המדריך ותסכול גדול ממנו..

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני חושש שאין לי מידע מועיל באמת כי אני לא זוכר כמעט כלום מהמעבדה הזו

:dontknow:

בכל מקרה, מה שאני הייתי מנסה לעשות במקומך הוא לשאול (בנימוס!) את אחראי המעבדה (האדמינסטרטיבי, יוסף דירקטוביץ') אם יש קבוצת רישום שהיא ריקה יחסית ואז לקפוץ בשעות האלו למעבדה ולשאול את המדריך שם/להתנסות עם הציוד שם במקרה שהמדריך לא משתף פעולה.

אה, וכמובן עדיף לא לקטר על המדריך בפני אחראי המעבדה כי זה כנראה לא יעודד שיתוף פעולה מצידו.

להסביר שלא היה מספיק זמן בפגישה הראשונה ואתם רוצים להכיר את הציוד טוב יותר, אני לא חושב שאפשר להסתבך עם זה. מקסימום הוא יגיד לא ותהיו באותו מצב שבו התחלתם.

:confused:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק מה שעשיתי! הוא הציע לי להצטרף למעבדה בשעה מאוחרת יותר כאורח, וגם הצוות שאליו הצטרפתי לא עשה באמת משהו, כי המדריך (אותו אחד) רק בסוף המעבדה שם לב שהאוצילוסקופ שלנו היה לא טוב.. אוף.

אני כבר חושב לדחות את המעבדה לסמסטר הבא :\

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כן, שכחתי לומר שלהצטרף לשעה אחרת של אותו מדריך כנראה לא יעזור. אם זו השעה שבה הקבוצה היתה פנוייה, די נתקעתם

:scratch:

תראה, המעבדה הזו שונה מאוד ממעבדה 1, זה כן צריך להבין. וזה לא הולך להשתנות בסמסטר הבא. אפילו לא בטוח שהמדריך הבעייתי לא יהיה. כמה מדריכים יש שם בכלל בקיץ?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תכ'לס, מינוס הביקורת על כישורי ההוראה שלו, אפשר לשאול אותו את מה ששאלת כאן - לא הסתדרת עם הציוד במעבדה הראשונה, אתה חושש שזה עשוי לפגוע במעבדות בהמשך, מה אפשר לעשות בנידון (תבהיר לו כמובן שאתה לא מצפה ממנו להדרכה פרטית, אתה מוכן להשקיע מזמנך ולבוא בשעות של מדריך אחר. אתה רק רוצה לדעת אם זה קריטי או לא לשלוט בכל הפרטים עכשיו).

...אני לא רוצה לומר לך שאני יכול לחזות את התגובה של כל מדריך לבקשה הזו, אבל נראה לי שאם אתה מנומס מספיק הוא לא אמור לבוא אליך בתלונות כלשהן למעט נוביות.

:dontknow:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...