מעבר לתוכן

כביסה

littlerunaway

הודעות מומלצות

אמנם אני לא דיירת במעונות אבל עדיין. אני עובדת דירה, ובדירה החדשה אין מכונת כביסה ומכיוון שאני הולכת לגור 5 דקות משער נשר חשבתי שלכבס בטכניון יהיה פיתרון טוב. עכשיו השאלות:

- חדרי הכביסה פתוחים גם לכאלה שהם לא דיירי המעונות? 

- איך בכלל העיניין עובד שם? שאלות דביליות, אבל יש אבקת כביסה, מרכך? איך משלמים? כמה זמן זה לוקח בדרך כלל יחד עם ייבוש? 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

חדרי הכביסה פתוחים לכולם. יש מערכת מכונות כביסה: http://app.laundro-smart.com/Forms/frmMacineStateInRegion.aspx את יכולה לראות איפה ממוקמים חדרי הכביסה ומה מצב המכונות.

בחדרי הכביסה יש מין מחשב שאת מתחברת דרכו למערכת הכביסה ע"י העברת כרטיס סטודנט שאותו טוענים עם כרטיס אשראי או רק ע"י הקשת מספר ת.ז. (גם כשם משתמש וגם כסיסמא) אם הכרטיס שלך כבר טעון בכסף.

הבנתי שאפשר גם בחנות חוברות להטעין את הכרטיס סטודנט ואולי שם אפשר לשלם במזומן.

אם אני זוכרת נכון אז הפעלת מכונת כביסה עולה 3 ש"ח וכל 10 דקות ייבוש במייבש = 1 ש"ח.

יש אפשרות להשתמש בג'ל כביסה של אריאל שנמצא כבר במכונות בתוספת של 1.2 ש"ח או שאת יכולה להביא אבקת כביסה משלך. מרכך בכל מקרה את יכולה להוסיף.

כביסה לוקחת 35-40 דקות וייבוש- תלוי מה את מייבשת ועל איזה חום. אני לרוב שמה על 40 דקות (המקסימום שאפשר להפעיל את המייבש) ייבוש בחום נמוך ואם יש מגבות אני בדרך כלל צריכה להוסיף לפחות 10 דקות. 

רק שתדעי שבדר"כ לא אוהבים שאנשים משאירים את הכביסה במכונות אחרי שהן מסיימות אז תדעי להיות בזמן כדי להוציא אותה או שמישהו אחר יעשה את זה בשבילך.

עכשיו גיליתי שיש גם את האתר הזה: http://asatmobile.azurewebsites.net/ (התחברות עם מספר ת.ז.)

שדרכו אפשר גם לראות את המכונות וגם להטעין את הכרטיס סטודנט עם מספר כרטיס אשראי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 4 חודשים מאוחר יותר...

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...