barakg פורסם יוני 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 20, 2014 אני עתיד להתחיל את באוקטובר את סימסטר א' לתואר מתמטיקה ומדעי המחשב. אני מכוון לעבור לפקולטה למדמ"ח. התנאים למעבר הם ממוצע מעל ל 80 במקצועות הבאים: חדו"א 1מ (או חדו"א 1ת או אינפי' 1) אלגברה א (או אלגברה 1מ) מבוא למדעי המחשב (234111 או 234114 או 234117) השאלות הן כאלו: האם יש קשר בין התואר שאני רשום אליו (מתמטיקה) - לקורסים שאני יכול להירשם אליהם (קורסים שהם חלק מהפקולטה למדמ"ח) במצב שאין קשר- אילו קורסים הייתם ממליצים לי לקחת לסימסטר ראשון, שיקלו עלי את המעבר. תודה, ברק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יוני 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 20, 2014 אני לא יודע אם יש קשר או לא (נחכה שמישהו אחר יגיב), אז הכל בערבון מוגבל:כנראה שבכל מקרה תצטרך לעשות אלגברה א (כי הוא משותף למדמ"ח ומתמטיקה).אם הבנתי נכון אתה עושה מתמטיקה עם מדעי המחשב (ולא כפול), ובמקרה הזה גם 234114 קורס משותף לשני המסלולים.בקשר לשאר, אני לא יודע אם זה עוזר אבל אני מכיר כאלה שעברו ממתמטיקה (רגיל) למדמ"ח בשנה הראשונה, והם עשו אלגברה א, אינפי 1 וחלקם גם 234114/234117 (שני אלה הם בעצם אותו קורס). אני מניח שתחכה לתגובות אחרות כדאי לדעת מה אתה יכול לקחת ומה לא, אבל לפחות בקשר למבוא למדמ"ח נדמה לי שכדאי לקחת את 234114 אם אתה מתכנן להיות מדמחניק, כי 234111 משמעותית קל ממנו ויתרום לך פחות. נ.ב. הבנתי שמשהו הולך לקרות עם חדו"א 1ת' החל מסמסטר החורף הקרוב. כרגע לא ידוע אם זה משפיע על ההחלטה שלך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.