the_new פורסם יוני 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 20, 2014 היי, רציתי לברר בקשר לצפייה במחברות בחינה סרוקות, בתואר ראשון אני יודע שההזמנה עולה 5 ש"ח לבחינה, אך לא מופיע דבר בנוגע לתארים מתקדמים. האם זה אותו מחיר או שיש מחיר שונה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 20, 2014 אם אתה מלגאי אני די בטוח שזה לא עולה, אתה מבקש מהמזכירה והיא שולחת לך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
the_new פורסם יוני 20, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 20, 2014 תודה, ראיתי שדרך האתר ניתן לראות סריקות של מבחנים של קורסים משולבים תואר ראשון ושני, והתכוונתי אליהם. אני יודע שבנוגע לקורסים של תואר שני בלעדית ניתן לבקש מהמזכירה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 20, 2014 אה, אני חושב שפעם נכנסתי דרך האתר ולא שילמתי, אבל לצערי אני לא זוכר בוודאות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.