BABE פורסם יוני 11, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2014 הי אשמח לעזרה עם השאלה, הבעיה שלי כנראה במחוונים. תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 13, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 13, 2014 מה השאלה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
amir330 פורסם יוני 21, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 21, 2014 אני מניח שהיית צריכה לרשום פונקציה לאיקס איגול? בכל מקרה הצעה שלי לפתרון:http://pastebin.com/jqEVPAb6 הערה: לא בדקתי את התוכנית, רשמתי את הפתרון ישר פה כך שיש מצב שטעיתי הסבר בכללי על הפתרון:רשמתי 2 פונקציות, פונקציה ראשונה שבודקת את תקינות הקלט של השחקן, ומחזירה 0 אם הקלט לא תקין , 1 אם הקלט תקין. פונקציה 2 בודקת אם איזשהו שחקן ניצח, או שזה תיקו, ע"י סריקה של הלוח. אגב היה לי נוח להשתמש במספרים במקום סימנים, אבל אם את רוצה את יכולה לשנות את הערכים של ה BOARD שיתאימו למה שאת צריכה בפונקציה הראשית הגדרתי את כל המשתנים , והתחלתי את המשחק.המשחק נגמר כשיש תיקו או שאחד השחקנים מנצח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.