Doron פורסם יוני 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2014 בוקר טוב ושלום רב, יש לי כמה שאלות ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון :) השאלות עוסקות בנושא תכנית הצבירה והמלצות.אני אתחיל, 1. על איזה עיקרון תכנית הצבירה עובדת ? אני משלם PER נקודה או PER קורס ? 1א. מה העלות הממוצעת במידה ואני משלם PER קורס או מה העלות של כל נקודה במידה ואני משלם PER נקודה ?2. במידה ואני לא ארצה להמשיך ללמוד בטכניון אלא בחו''ל או כל מוסד אקדמאי אחר המרצים בטכניון יוכלו לרשום לי המלצה במידה ואצטרך ?3. במידה וסיימתי עם ממוצע של 98 במקצועות הריאליים ברמה של 5 יחידות לימוד (מתמטיקה, פיזיקה, כימיה, אלקטרוניקה ומבוא למדעי המחשב) בתיכון, הרמה היא מספיק טובה בשביל להתחיל קורסים ולצבור נקודות או שעליי לרכוש עוד ידע בכדי להתחיל ? אשמח לתשובה בקרוב, יום נעים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2014 אתה מדבר על לימודי צבירה? :scratch:לי אישית אין מושג בנושא אבל הסתובב פה יוזר בשם Paranoid שיש לו.מכיוון שלא נראה שהוא נמצא פה הרבה, במקומך הייתי שולח לו הודעה פרטית (עם בקשה מנומסת, כמובן!) אם אתה לחוץ על תשובה. (אגב, בלינק רשום שהתשלום הוא פר נקודה והמחיר הוא 670 ש"ח לנקודה ורבע מזה אם אתה חייל. זה היה נכון ל-2013, אז ייתכן שהמחיר התעדכן). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2014 לגבי המלצות ממרצים וידע מספיק, התשובה בשני הסעיפים "כן עקרונית, בפועל זה מאוד אינדיבידואלי". 2. כתלות במידת הנחמדות של המרצה, הוא עשוי להסכים לתת לך המלצה או לסרב. בד"כ נחשב מקובל יותר לבקש המלצה ממרצה בתואר ראשון בקורס שבו הוא מנחה אותך אישית (פרויקט) ולא בקורס המוני, והסיכוי שתגיע לקורס מהסוג הראשון אם אתה מתכנן לימודי צבירה ולעשות את רב התואר בחו"ל לא נראה לי גבוה. אני מניח שיש מרצים שיהיו נחמדים מספיק כדי לתת לך המלצה גם במקרה של קורס המוני אם תקבל ציון גבוה מספיק. 3. בעיקרון אם עשית 5 יח"ל מתמטיקה, פיסיקה, כימיה ומדמ"ח לא אמור להיות ידע מקדים נוסף שאתה צריך לפני קורסי הבסיס בטכניון. בפועל אתה עדיין עשוי להרגיש שחסר לך פיפס כזה או אחר. יש קורסי רענון בפיסיקה ומתמטיקה, אבל אם לא עבר הרבה זמן מאז הבגרות שלך זה נראה לי מיותר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יוני 9, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2014 3. אם לא היה שינוי מכשאני עשיתי את הקורסי רענון (2012) אז במתמטיקה לא חוזרים על חומר של תיכון אלא ממש מתחילים עם חומר טכניוני של חדו"א 1 ואלגברה לינארית, נראה לי שהחומר כיסה לפחות חצי סמסטר של הקורסים האלה. לי זה מאוד עזר להתחלה חלקה יותר. לגבי פיזיקה: עושים חזרה על מכניקה של תיכון ולא הרגשתי שכל כך עזר לי. אם יש לך זמן אתה בהחלט יכול לעשות את החזרה הזו לבד, אבל גם זה לא באמת קריטי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.