Sweex פורסם יוני 5, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2014 היי.זאת שאלה פשוטה והשאלה היא טכנית:החישוב הוא של התפלגות בולצמן שהיא קבוע Ae^(-E/Kb*T)dd וההסתברות היא אינטגרציה של של ההסתברות להמצא במצב אומגה.אני מתבלבל בדבר כזה: הזווית בין השדה המגנטי למומנט דיפול (הערך של האנרגיה של כל חלקיק) שווה ל- cos(omega)ddd?או רק omega?זאת שאלה חדוואית שאני קצת הסתבכתי איתה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם יוני 5, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2014 השאלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם יוני 5, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2014 השאלה טייק #2... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 5, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2014 לפי השדה הנתון הזווית הזו היא פשוט תטא, בהנחה שתטא היא הזווית עם ציר z, לא? http://www.codecogs.com/gif.latex?%5Cvec%7B%5Cmu%7D%20%5Ccdot%20%5Cvec%7BB%7D=%5Cmu_z%20B_0=%5Cmu%20B_0%5Ccos(%5Ctheta) זווית בין שני וקטורים לא יכולה להיות זווית מרחבית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם יוני 5, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2014 ובכלליות, איך אני מוצא זווית מרחבית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 5, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2014 מה זאת אומרת מוצא זווית מרחבית? :scratch:הערך של הזווית המרחבית עצמה לא מעניין אותך פה, רק הדיפרנציאל שלה, שנתון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.