Elmogo פורסם יוני 1, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 1, 2014 שלוםעשיתי מעל 30 יום מילואים במהלך השנה והבנתי שאני מקבל 2 קורסי קיץ.רציתי לדעת האם אני חייב לנצל את שניהם בקיץ הקרוב? אני רוצה לקחת חדוא 2ת' בקיץ, רציתי לדעת עד כמה עמוס/אפשרי יהיה להוסיף לזה חדוא 1ת'/מבוא למדעי המחשב /מעבדה בהנדסת חשמל 1כך שיהיו 2 קורסים בקיץ (תלוי גם בתשובה לשלאה הקודמת). תודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 1, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 1, 2014 בקיץ יש 7 שבועות ולכן העומס הוא כפול; פי 2 הרצאות, תרגולים וש"ב. זה אומר שקורס כמו חדוו"א שהוא 5-5.5 נק' הוא באופן מעשי 10-11 נק' והעומס בהתאם. זה אומר שאם תקח חדווא ועוד קורס יש לך כבר עומס של סמסטר שלם, שזה אפשרי אם אתה מקדיש לזה את כל הזמן ולא יוצא לחופשות / עובד תו"כ. היתרון בקיץ זה שהכל אינטנסיבי ואתה לא מספיק לשכוח את השיעור הראשון עד המבחן; החסרון הוא שאסור לך להפסיד הרצאה או הגשות ש"ב כי אפילו יום יחיד הוא קריטי גם מבחינת עומס התוכן וגם מבחינת הזמן שיש לך להשלים אותו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Flying Python פורסם יוני 1, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 1, 2014 בקשר לש"ב אני חשוב ש-radagast התכוון לפי 2 פחות זמן לעשות את הש"ב, כי נדמה לי שהכמות זהה. על-פי המסמך "שכר לימוד לסמסטר קיץ תשע"ד" ב-UG, מקבל קורסי קיץ חינם מי שעשה מילואים בתקופה של שנה לפני תחילת הסמסטר (בערך).בכל מקרה אתה יכול לדבר עם רכז המילואים של אס"ט כדי לוודא שאין גמישות בעניין. בקשר לקורסים עצמם, אני מניח שאתה רוצה לשפר חדו"א 1ת'?אם כן אז הבחירה של האם להוסיף אותו תלויה באיך אתה מרגיש עם החומר. אם אתה חושב שאין לך הרבה ללמוד מחדש ואת מה שכן צריך לחזור עליו אתה תוכל לעשות לבד או בלי יותר מדי מאמץ, אז אולי זה אפשרי (למרות שלא בטוח שכדאי).כמו שנאמר, קורס אחד בקיץ אמור להיות מספיק אינטנסיבי. את מבוא למדעי המחשב לא הייתי מוסיף, זה קורס שבמהלך הסמסטר כמעט ולא מורגש.אם אתה מכיר את רוב החומר של הקורס וסתם רוצה לסיים עם זה, אז אולי זה אפשרי להוסיף אותו.אם לא, אין טעם להקדים אותו לקיץ, ואני חושב שעצה הרבה יותר טובה תהיה להשקיע קצת זמן כדי ללמוד לתכנת בקיץ (בכל שפה שתבחר). זה לא אמור לגזול לך יותר מדי זמן, וזה יכול רק להועיל בהמשך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Elmogo פורסם יוני 2, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 עשיתי כבר את חדוא 1 ,2 ומדמ"ח, כך שאני רוצה לחזור על כמה מהם כדי לשפר.פשוט אני לא רוצה לקחת קומבינציה עמוסה מידי ובסוף להרוס לי אז אני תוהה איזה צירוף עמוס ומסוכן פחות.אני פתוח גם לחזור על חדוא 2 ת' ולקחת תכן לוגי שלא עשיתי אם זה עמוס פחות.ביררתי וצריך לנצל את שני הקורסים בקיץ הזה.תודה על התשובות עד כה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 2, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 אולי תברר האם שעות ההרצאה לא חופפות, וזה יבטל לך חלק מהאפשרויות ... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Elmogo פורסם יוני 2, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 יש חפיפה גם בחדוא 1 וגם במדמ"ח,אבל יש גם וידאו.כדאי לקחת מבוא לכלכלה? , בהנדסת חשמל זה נחשב חוץ פקולטי? מצאתי רק קובץ שמעודכן לתשע"ג שאומר שכן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יוני 2, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 רק שתדע שאם אתה רוצה לחזור על חדו"א 1ת' אז בקיץ זו תהיה ההזדמנות האחרונה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יוני 2, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 רק שתדע שאם אתה רוצה לחזור על חדו"א 1ת' אז בקיץ זו תהיה ההזדמנות האחרונה. אם התכוונת לזה שיעברו שני סמסטרים, אז לרוב עם בקשת סטודנט מאשרים לחזור על קורס גם מעבר לזה.אם דיברת על שינוי כלשהו שהולך להתרחש בקורס, אז אני לא יודע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יוני 2, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 רק שתדע שאם אתה רוצה לחזור על חדו"א 1ת' אז בקיץ זו תהיה ההזדמנות האחרונה.אם התכוונת לזה שיעברו שני סמסטרים, אז לרוב עם בקשת סטודנט מאשרים לחזור על קורס גם מעבר לזה.אם דיברת על שינוי כלשהו שהולך להתרחש בקורס, אז אני לא יודע.אני לא יודעת מה יחליף אותו אבל הבנתי שזו הפעם האחרונה שהקורס יועבר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יוני 2, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 רק שתדע שאם אתה רוצה לחזור על חדו"א 1ת' אז בקיץ זו תהיה ההזדמנות האחרונה.אם התכוונת לזה שיעברו שני סמסטרים, אז לרוב עם בקשת סטודנט מאשרים לחזור על קורס גם מעבר לזה.אם דיברת על שינוי כלשהו שהולך להתרחש בקורס, אז אני לא יודע. אני לא יודעת מה יחליף אותו אבל הבנתי שזו הפעם האחרונה שהקורס יועבר.בהקשר של הפוסט הזה, נראה שהם דאגו למי שירצה לחזור בחורף הקרוב על חדו"א 1ת' (לפי http://www.graduate.technion.ac.il/heb/Subjects/?SUB=104012), ככה שכנראה זה לא אמור להוות שיקול. באופן כללי, מסקרן אותי לראות מה הולכים להיות השינויים, אבל אני מניח שאין מידע מהימן בינתיים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יוני 2, 2014 דיווח שיתוף פורסם יוני 2, 2014 רק שתדע שאם אתה רוצה לחזור על חדו"א 1ת' אז בקיץ זו תהיה ההזדמנות האחרונה.אם התכוונת לזה שיעברו שני סמסטרים, אז לרוב עם בקשת סטודנט מאשרים לחזור על קורס גם מעבר לזה.אם דיברת על שינוי כלשהו שהולך להתרחש בקורס, אז אני לא יודע. אני לא יודעת מה יחליף אותו אבל הבנתי שזו הפעם האחרונה שהקורס יועבר.בהקשר של הפוסט הזה, נראה שהם דאגו למי שירצה לחזור בחורף הקרוב על חדו"א 1ת' (לפי http://www.graduate.technion.ac.il/heb/Subjects/?SUB=104012), ככה שכנראה זה לא אמור להוות שיקול. באופן כללי, מסקרן אותי לראות מה הולכים להיות השינויים, אבל אני מניח שאין מידע מהימן בינתיים.לפי הלינק בחורף תהיה קבוצה למי שרוצה לחזור על חדו"א 1ת וסטודנטים חדשים יקחו קורס חדש- חשבון אינפיניטסימלי 1מ.אגב, שמעתי שמועות שגם מד"ר ת' הולך להשתנות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.