מעבר לתוכן

תיקון לפטופים בנו"ש. למה לקנות מחשב חדש!

dorban3

הודעות מומלצות

טכנאי מחשבים אישיים ולפטופים באיזור נווה שאנן, חיפה. נותן שרות מסביר ומקצועי - הנחה לסטודנטים מהטכניון.
אני מבצע תיקון מחשבים ניידים ושולחניים, התקנת מערכות הפעלה, פירמוט מחשב.
אחריות על כל תיקון.

אפשרי לשלוח אליכם טכנאי לבדיקה והצעת מחיר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 4 חודשים מאוחר יותר...

מניסיון שלי- לא תמיד אפשרי לתקן את המחשב- גם אם מאוד נרצה וכשמתחילים להחליף חלקים ולהיכנס פנימה- זה לא תמיד חוזר לתפקוד מלא.

מה שכן- כשקונים מחשב חדש אז צריך אימא ואבא ולא לקנות דרך חברות אנונימיות באינטרנט (יש לי חבר שעשה את זה ואחר כך לא מצא למי לפנות כשהיו לו בעיות). זה לא באמת משנה איפה קונים- אני קונה בחנות של אייבורי מחשבים וציוד היקפי כמו מדפסות בסניף בחיפה ברחוב העצמאות ולוקחת בהרבה תשלומים אבל כל רשת מוכרת אחרת תעשה את העבודה. לדעתי המחירים דומים. רק חשוב לקנות במקום מוכר כדי שלא יהיו בעיות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

מניסיון שלי- לא תמיד אפשרי לתקן את המחשב- גם אם מאוד נרצה וכשמתחילים להחליף חלקים ולהיכנס פנימה- זה לא תמיד חוזר לתפקוד מלא.

מה זה "לא תמיד אפשרי", עקרונית תמיד אפשר, לא תמיד משתלם (לדוגמא, אם לוח האם של מחשב נייד (שכבר סיים את תקופת האחריות הלך)), ב99% מהמקרים זה כבר לא משתלם.

אבל תמיד שווה לקחת את זה למישהו שמבין כדי לבדוק ולנסות, בדיוק כמו עם מכונית ועם כל דבר אחר.

*זה לא אומר שאני מכיר ספציפית את מפרסם השרשור ואני ממליץ ללכת אליו, אני מדבר ברמה הכללית יותר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...